WAT MAAKT JOU BEVLOGEN?

In co-creatie met bevlogen specialisten stellen wij op maat gesneden trainingen en belevingen samen:       ervaringen die een onvergetelijke indruk maken! Die inzicht geven in jouw enorme verandervermogen. Daar geloven wij in.

Daarom begeleidt Bureau Cato leidinggevenden en teams om succesvol te veranderen: dan ontstaat veerkracht, discipline en eigenaarschap.

training en beleving

lezingen en workshops

voor groepen en teams,

in company en op maat

TeamWijs & LeidersWijs

voor leidinggevenden en teams

 

workshops

 

  • Een talentendag met de onderdelen van 'Gids naar Eigen Wijsheid' biedt inzicht in het verandervermogen voor bedrijven en organisaties in transitie. Op een speelse manier leren de deelnemers elkaars talenten kennen en leren zij om hun uitdagingen te koppelen aan hun persoonlijke ontwikkelplan.  

  • Missiedag: het formuleren van een missie is een traject waarbij we kijken welke TalentenTypen vertegenwoordigt zijn en hoe deze de waarden van het bedrijf op de best passende manier kunnen verwoorden. Want wanneer we onze toegevoegde waarde weten dan weten we wat onze missie is.   

talent in transitie 

  • TeamWijs is een methodiek die medewerkers zowel persoonlijk als gezamenlijk inzicht geeft in talenten, patronen, waarden en uitdagingen.
    Er wordt toegewerkt naar het praktisch integreren van persoonlijke uitdagingen middels de transitiecanvas.  

  • Het traject bevat zowel individuele sessies als teamdagen.   

  • LeidersWijs: een leergang (groeps) of een coachingstraject (individueel) is gericht op het leren herkennen van de leidersstijl in relatie tot persoonlijke ontwikkelpunten. Het leren herkennen van patronen en deze leren transformeren tot nieuw effectief en inspirerend gedrag staat centraal. Er wordt gewerkt met hartcoherentietraining en diverse onderdelen van Gids naar Eigen Wijsheid. Het is een integrale benadering zodat denken, voelen en handelen op elkaar zijn afgestemd en elkaar versterken.    

 

algemene voorwaarden

© 2020 Bureau Cato Groningen

  • Bureau Cato op Facebook
  • Bureau Cato op LinkedIn