ZIEL EN ZAKELIJKHEID

Zijn er ervaringen in je leven die van invloed zijn op jouw functioneren en de keuzes die je maakt in je bedrijf? Zou je hulp willen krijgen om dat wat jou stress geeft en onzeker maakt aan te pakken? 

 

De doorbraaktraining voor ondernemers is gericht op een persoonlijke en zakelijke omslag. Hierdoor ga jij aan het roer van je leven én van je onderneming staan.  

Je gaat anders denken, voelen en doen. Je stopt met het saboteren van jezelf en je kunt daarvoor in de plaats focussen op hetgeen wat je echt graag wilt neerzetten. 

 

Geld is een vorm van waardering die mensen toekennen aan wat jij hen biedt. Wanneer dat klopt dan stroomt het vanzelf. Ondernemerschap mag moeiteloos gaan.

Ondernemerschap begint bij eigen-waarde en zelfrespect. Je kunt kiezen hoe jij je wilt voelen!    

Boekentip:
Jan Bommerez - Flow en de kunst van het zakendoen
 

Bureau Cato_8A3A7113.jpg

Ondernemerschap mag moeiteloos gaan.

De doorbraaktraining bestaat uit de volgende elementen:

​BreinWijs
Wanneer je keuzes blijft maken die niet goed voor je zijn of dingen uit de weg gaat die je eigenlijk moet aanpakken dan zijn er op een onbewust niveau ervaringen die jou vertellen dat je dit moet doen. Ons brein wil zaken uit de weg gaan die ons eerder pijn hebben gedaan. Echter, hierdoor wordt het juist erger want we blijven daardoor gevangen in een patroon wat onze groei niet dient. We raken erin verstrikt.  

 

BreinWijs is een vraagtechniek waardoor blokkerende overtuigingen worden opgespoord en opgelost. Hierdoor ontstaat er vrijheid in denken, voelen en handelen.  
 

 • Het levensbord
   

 • Levensmissie
  Vanuit je levensverhaal blijkt wat jouw unieke talenten zijn en wat je aan moet gaan om jezelf optimaal te laten zien. Door je levensmissie te formuleren heb je een kompas voor je keuzes.  

Missie Cato.jpg
 • Bedrijfs – en ideekaart
  We gaan opnieuw kijken, vanuit de kern, wat de bedoeling is met jouw onderneming.
  Hoe kan je terugkerende passies en uitdagingen vormgeven zodat er een kloppend aanbod ontstaat waarmee je aansluit bij behoeften in de wereld?       

Bedrijfskaart.JPG

Wat je voor je ziet dat kan je realiseren