top of page

STAAN VOOR WIE JE BENT

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Sandra Mooibroek

Groningen

U mag best van mij aannemen dat ik heel wat teambuildings dagen heb ondergaan in mijn werkzame leven. Niet één van deze dagen heeft mij aangezet tot het schrijven van een recensie of aanbeveling. De aanpak van Cato heeft mij echter verrast. Iedereen die mij een beetje kent weet dat dit een heel groot compliment is. Wij Groningers zeggen immers als het eten heeeeeeeeeel erg lekker is: "Goed binnen te houden". Dankjewel Cato, dat je ons team zo goed hebt doorzien en onze neuzen hebt gepakt, ze in je hoge hoed hebt gegooid, geschud en vervolgens dezelfde kant op hebt gezet. Je bent authentiek en dat werkt.

Taco Schaafsma

Eigenaar beschermingsbewind.nl

Voor een ieder die meer over zichzelf te weten wil komen en meer bewustwording als houvast naar de toekomst wil creëren...twijfel niet en grijp deze training met beide handen aan! Ik ben door het spelen van het levensbord tot verbluffende nieuwe inzichten gekomen en heb patronen doorbroken die me onbewust al die tijd in de weg hebben gezeten. Ik durf nu al stellen dat het een "life-changer" is. Niets is onmogelijk en de kracht zit in jezelf. Ik heb sinds je training al zulke sprongen gemaakt en ben zoveel sterker en zelfbewuster geworden. Het geeft veel hoop en vertrouwen richting een mooie toekomst! Bedankt Cato voor je warmte, inlevingsvermogen en het zetje dat ik nodig had! 

Richard Pieters

Tynaarlo

De sessie neurocoaching die ik bij Cato mocht doen, was bijzonder. Ik ben me dankzij de sessie bewust geworden van een zintuiglijke waarneming met veel effect. Er bleek iets kleins te zijn - een bepaalde schittering - die in mijn brein onbewust gelinkt werd aan gevaar en daarmee onbewust spanning opriep. Het was heel verrassend voor me dat dat naar voren kwam en ik moet eerlijk zeggen dat het ook wat gek voelde. "Zou zoiets kleins echt veel impact hebben?" Ik vertrouwde er tijdens en na de sessie maar op, dat ik er wel achter zou komen wat het effect was en hoe het zich zou ontvouwen.  

En inderdaad, in de periode na de sessie heb ik nóg duidelijker ervaren hoezeer ik op mijn eigen kompas kan vertrouwen. Het is lastig om zeker te weten wat waardoor komt, maar ik durf te zeggen dat de sessie daarbij geholpen heeft. Ik voel me nog meer rustig, helder, krachtig en in mijn kern. Het was daarmee een waardevolle en krachtige aanvulling op het proces waar ik al in zat. 

 

Cato is een prettige, wijze en ervaren vrouw die je helpt om je talenten optimaal te ontwikkelen en om contact te kunnen maken met je innerlijke wijsheid. 

Sandra de Jong Storybranding voor ondernemers met idealen

BreinWijs-neurocoaching

Bureau Cato heeft ons op deze dag laten ervaren wat onze talenten zijn en welke talenten we bij elkaar zien. We zijn ons bewust geworden van ontwikkelpunten en hoe we elkaar daarbij kunnen helpen. Het was een dag vol afwisseling met diepgang maar óók met een speelse twist. Hierna konden we aan de slag met de inzichten en dat hebben we ook daadwerkelijk gedaan. De TeamTalentendag heeft ons geholpen om helder te krijgen op welke manier we onze doelen kunnen behalen, wat daar persoonlijk voor nodig is maar ook hoe we in ons bedrijf aandacht kunnen geven aan processen die daarbij helpen.

TeamTalentendag Onix NL

www.onix.nl

Workshop met het team Binnstad gehad van Cato. Goed inzicht gekregen in alle kwaliteiten die ons team heeft d.mv. korte, krachtige activiteiten: afwisselend doen, denken en wandelen dus we bleven scherp. De (spel)vormen zijn goed te gebruiken om eventuele omissies in kwaliteiten in beeld te brengen. Gelukkig hebben we een "breed" team want alle noodzakelijke competenties zijn vertegenwoordigd. De locatie was even improviseren maar daar draait Cato haar hand niet voor om. Was nuttig én plezierig! 

Opleiding Binn'stad

Sanny Veerkamp, adviseur beleidsoperationalisering Werk en MP gemeente Groningen

Gecoacht worden door Cato is een gezamenlijk ontdekkingstocht naar talenten en herwaardering van de talenten. Ze begeleidt dit proces met empathie, intuïtie en inzicht. Daarbij sluit ze aan bij de ontwikkeling en het tempo van de gecoachte. Dit zorgt voor vertrouwen. Vertrouwen in het proces en de uitkomst, maar vooral in vertrouwen dat je mag zijn wie je bent. Dit maakt de weg vrij voor een pad dat daadwerkelijk bij de gecoachte past. 

Haar aanstekelijke enthousiasme en het feit dat ze een paar passen vooruitloopt, zorgen ervoor dat er concrete stappen worden gezet. Naast dit alles beschikt ze over vakkennis, legt ze contacten en deelt ze ruimhartig tips en ideeën.

Anita Timmer

psycholoog

Als pasgeborene leef je vanuit je eigen wijsheid. Terwijl je opgroeit word je geconditioneerd door ouders, familie, vrienden, leraren, cultuur,...

Aangeleerd gedrag dat je eigen wijsheid niet altijd ondersteunt. Je raakt van jezelf vervreemd, loopt vast... Met de methodiek ‘Gids naar Eigen Wijsheid’ begeleidt Cato je op intuïtieve wijze terug naar jezelf.

 

Of het werkt? Cato is zelf het levende bewijs... 

 

Vanuit je wijsheid handelen creëert het vertrouwen dat je het leven kan omarmen, los van hoe het zich zal openbaren.

Vicki Van Lommel

beleidsadviseur Milieu gemeente Bedum

Cato zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in je talenten en in je passie. Op een onconventionele manier kom je tot concrete doelen. Haar manier van werken kenmerkt zich door haar warme persoonlijkheid en oprechte interesse. Echt een aanrader voor iedereen die zijn of haar talenten wil ontdekken en met meer plezier en passie wil werken.

Hadassa van Arend

Medewerker WMO - Gemeente Groningen

Door de gedrevenheid van Cato werd ik gemotiveerd om de juiste stappen te zetten. Wat ik heb geleerd is, dat het maken van keuzes die gericht zijn op mijn ontwikkeling altijd goed zijn. Het resulteert nu in een baan en een bijpassende studie. Ik kan beter prioriteiten stellen in mijn leven als werkende moeder.

Nelie van Peer - Barf

Secretaresse - Certe

Met behulp van TalentenTypes worden de talenten die diep in je verscholen zijn weer naar de oppervlakte gehaald. Cato is daarbij een verbinder die je zoektocht heel soepel laat verlopen. Dat had ik veel eerder moeten doen. Dank.

Gordon Mendeszoon

Webmaster Intranet - Nijestee

Het Talententraject dat ik heb gedaan bij Cato Pater heeft me geholpen om met vertrouwen de stap naar zelfstandigheid te zetten! Met mijn talenten als grondleggers heb ik een mooie missie geformuleerd waar ik mee verder kan. Bedankt Cato!

Roos van der Laan

Mentor leergang ‘Overheidsparticipatie met lef’ van CMOStamm - Gemeente Groningen

In 2015 heb ik als HR-professional op een bijzonder prettige manier met bureau cato samengewerkt in de begeleiding van medewerkers in outplacementtrajecten. Afgelopen jaar heb ik persoonlijk ervaren hoe waardevol en inspirerend haar begeleiding is. Cato leerde mij (weer) passie, plezier en energie uit mijn talenten en kwaliteiten te halen en op mezelf te vertrouwen. Ze doet dat op een positief prikkelende manier die tot nadenken aanzet en je inzicht geeft. Met haar ervaring en veelzijdigheid speelt ze makkelijk in op wat jij op dat moment nodig hebt om te accepteren, keuzes te maken, los te laten en jezelf te ontwikkelen.

Susan Boot

HR Professional - Ikea Group

Hoe kan ik, nuchter en wetenschappelijk opgeleid, minder vanuit mijn hoofd gaan denken en meer gaan vertrouwen op mijn intuïtie? En heeft dit voor mij wel een toegevoegde waarde? Cato heeft mij tijdens een intensief maar leuk traject (de zin van) intuïtief denken geleerd.

Cato heeft mij met haar directe, eerlijke en persoonlijke aanpak richting kunnen geven in mijn verdere loopbaan waarbij ik zelf het heft in handen heb. 

Rebekka Neef L.L.M

Jurist Arbeidsrecht - Aegis Advocaten

Please reload

Vicki
bottom of page