Toen mijn dienende rol aan het WIJteam 

zichtbaar werd en ik ontdekte dat ik kan doen waar ik goed in ben, durfde ik die keuze daadwerkelijk te maken en te gaan staan voor mijn nieuwe functie als praktijkbegeleider.

 

Cato heeft door middel van het Levensbord mijn levensmissie helpen formuleren. Dit gaf mij vertrouwen in mijn rol in het team.

De teamcoaching heeft ons tot een betere samenwerking gebracht met lef om te vertragen en te reflecteren. 

Cato weet op positieve manier flexibel in te spelen op het proces van de deelnemers. Daarbij zet zij haar eigen intuïtie, kennis en vaardigheden heel persoonlijk in. Daarmee wordt het een gezamenlijke reis van coach en deelnemers. 

Cora van der Linde

Praktijkbegeleider Stichting WIJ Groningen

image0.jpeg

Ik ben door het spelen van het levensbord tot verbluffende nieuwe inzichten gekomen en heb patronen doorbroken die me onbewust al die tijd in de weg hebben gezeten. Ik durf nu al stellen dat het een "life-changer" is. Niets is onmogelijk en de kracht zit in jezelf. Ik zulke sprongen gemaakt en ben zoveel sterker en zelfbewuster geworden. Het geeft veel hoop en vertrouwen richting een mooie toekomst! 

Richard Pieters

Tynaarlo

Als pasgeborene leef je vanuit je eigen wijsheid. Terwijl je opgroeit word je geconditioneerd door ouders, familie, vrienden, leraren, cultuur,... Aangeleerd gedrag dat je eigen wijsheid niet altijd ondersteunt. Je raakt van jezelf vervreemd, loopt vast... Met de methodiek ‘Gids naar Eigen Wijsheid’ begeleidt Cato je op intuïtieve wijze terug naar jezelf.

 

Of het werkt? Cato is zelf het levende bewijs... 

 

Vanuit je wijsheid handelen creëert het vertrouwen dat je het leven kan omarmen, los van hoe het zich zal openbaren.

Vicki van Lommel

beleidsadviseur Milieu, gemeente Bedum 

 

Sandra Mooibroek

Winschoten

Cato is een prettige, wijze en ervaren vrouw die je helpt om je talenten optimaal te ontwikkelen en om contact te kunnen maken met je innerlijke wijsheid.

Sandra de Jong

Storybranding voor ondernemers met idealen

Hoe kan ik, nuchter en wetenschappelijk opgeleid, minder vanuit mijn hoofd gaan denken en meer gaan vertrouwen op mijn intuïtie? En heeft dit voor mij wel een toegevoegde waarde? Cato heeft mij tijdens een intensief maar leuk traject (de zin van) intuïtief denken geleerd.

Cato heeft mij met haar directe, eerlijke en persoonlijke aanpak richting kunnen geven in mijn verdere loopbaan waarbij ik zelf het heft in handen heb.

Rebekka Neef L.L.M.

Jurist Arbeidsrecht, Aegis Advocaten

Bureau Cato heeft ons op deze dag laten ervaren wat onze talenten zijn en welke talenten we bij elkaar zien. We zijn ons bewust geworden van ontwikkelpunten en hoe we elkaar daarbij kunnen helpen. Het was een dag vol afwisseling met diepgang maar óók met een speelse twist. Hierna konden we aan de slag met de inzichten en dat hebben we ook daadwerkelijk gedaan. De TeamTalentendag heeft ons geholpen om helder te krijgen op welke manier we onze doelen kunnen behalen, wat daar persoonlijk voor nodig is maar ook hoe we in ons bedrijf aandacht kunnen geven aan processen die daarbij helpen.

TeamTalentendag  Onix NL

Groningen

 

BUREAU CATO WERKT SAMEN MET: