Op een eigengereide en speelse manier, heb ik middels het levensbord een hele hoop inzichten gekregen.

Cato is een enthousiaste en energievolle coach, die de juiste vragen weet te stellen én je stimuleert in de juiste richting van je levensmissie. Bedankt voor deze ervaring!

Maylee van Dijk

Technical Coordinator - BuenO Telecoml

Maylee van Dijk.jpeg

Cato haar methodiek bracht zowel voor de teamleden persoonlijk als in samenwerking inzicht in hun grootste kracht en hoe die effectief te benutten.
Zij werden zich bewust van hun missie en hoe zij daardoor een eigen plek hebben in het team. Maar ook wat hen hierin verbindt.    

 

 

Door dit traject heeft het ondersteuningsteam de vele veranderingen in de organisatie kunnen dragen en konden zij voor hun medewerkers een baken zijn.

Ze zijn een team geworden dat weet waar het voor staat, waar zij voor kiezen en dat de uitdaging durft aan te gaan om ook het ongemak te verduren wat inherent is aan een organisatie in transitie. Zij hebben geleerd om het gesprek daarover aan te gaan. 

 

Hierdoor is er een zelf-organiserend team ontstaan wat een mooie basis heeft om op te kunnen doorbouwen.    

Jolanda Ingeneeger

Manager (regio West) bij

Stichting WIJ Groningen

Cato kwam op het juiste moment in mijn leven. Door het levensbord te spelen heb ik ontdekt dat mijn talenten niet vanzelfsprekend zijn, maar juist mijn grootste kracht. Het heeft mij een boost aan mijn zelfvertrouwen gegeven waardoor ik mijn toekomst weer voor me kon gaan zien.

Onbewust heeft dit traject ook nieuwe deuren voor mij geopend. Ik ben veel meer gaan stilstaan bij wat mijn lichaam mij aangeeft. Door hiernaar te luisteren heb ik meer houvast gekregen en innerlijke rust gevonden. Cato heeft mij die spiegel voor gehouden die ik nodig had.

Stephanie Oldenburger

Entrepreneur at 
Croissanterie Pigalle

Joyce Bosman.jpeg

Juist door mijzelf te zijn kom ik het beste tot mijn recht.
Onbewust weet ik dit maar door het levensbord® te spelen werd ik mij hiervan bewust. Deze bewustwording geeft mij kracht.
Ik heb het vertrouwen gekregen dat het mijzelf en de ander dient dat ik bewaak waar ik voor sta.
Hierdoor kan ik mijn plek nog beter innemen en anderen uitdagen ditzelfde te doen. Daardoor we samen kunnen excelleren.

Mijn missie: mensen raken zodat zij vol vertrouwen
het verschil kunnen maken.

Joyce Bosman

Projectleider Stapeling Sociaal Domein bij Wij Groningen

 

Cato heeft mij door middel van het Levensbord® mijn levensmissie helpen formuleren. Dit gaf mij meer inzicht in mijzelf en vertrouwen in mijn rol. 

 

De teamcoaching heeft ons tot een betere samenwerking gebracht met lef om te vertragen en te reflecteren.

 

Cato weet op positieve manier flexibel in te spelen op het proces van de deelnemers. Daarbij zet zij haar eigen intuïtie, kennis en vaardigheden heel persoonlijk in. Daarmee wordt het een gezamenlijke reis van coach en deelnemers.

Cora van der Linde

Generalist bij Stichting WIJ Groningen

image0_edited.jpg
Levensbord%20review%20-%20Annet%20Visser

‘Het levensbord ® gaf mij het inzicht dat wanneer ik mijn strateeg inzet, ik meer stilsta bij mijn doel. Ik heb geleerd om kanten in mijzelf aan te spreken waarvan ik mij minder bewust was. Daardoor bewaak ik beter mijn rol.’
 

Annet Visser

Projectleider Stapeling Sociaal Domein bij Gemeente Groningen

Ik ben door het spelen van het levensbord® tot verbluffende nieuwe inzichten gekomen en heb patronen doorbroken die me onbewust al die tijd in de weg hebben gezeten. Ik durf nu al stellen dat het een "life-changer" is. Niets is onmogelijk en de kracht zit in jezelf. Ik zulke sprongen gemaakt en ben zoveel sterker en zelfbewuster geworden. Het geeft veel hoop en vertrouwen richting een mooie toekomst! 

Richard Pieters, Haren

Studiecoach bij Studiehulp.NU

Als pasgeborene leef je vanuit je eigen wijsheid. Terwijl je opgroeit word je geconditioneerd door ouders, familie, vrienden, leraren, cultuur,... Aangeleerd gedrag dat je eigen wijsheid niet altijd ondersteunt. Je raakt van jezelf vervreemd, loopt vast... Met de methodiek ‘Gids naar Eigen Wijsheid’ begeleidt Cato je op intuïtieve wijze terug naar jezelf.

 

Of het werkt? Cato is zelf het levende bewijs... 

 

Vanuit je wijsheid handelen creëert het vertrouwen dat je het leven kan omarmen, los van hoe het zich zal openbaren.

Vicki van Lommel

oprichter, onderzoeker en wetenschappelijk journalist bij Free People Media 

 
 

Hoe kan ik, nuchter en wetenschappelijk opgeleid, minder vanuit mijn hoofd gaan denken en meer gaan vertrouwen op mijn intuïtie? En heeft dit voor mij wel een toegevoegde waarde? Cato heeft mij tijdens een intensief maar leuk traject (de zin van) intuïtief denken geleerd.

Cato heeft mij met haar directe, eerlijke en persoonlijke aanpak richting kunnen geven in mijn verdere loopbaan waarbij ik zelf het heft in handen heb.

Rebekka Neef L.L.M.

Jurist Arbeidsrecht, gemeente Groningen

Bureau Cato heeft ons op deze dag laten ervaren wat onze talenten zijn en welke talenten we bij elkaar zien. We zijn ons bewust geworden van ontwikkelpunten en hoe we elkaar daarbij kunnen helpen. Het was een dag vol afwisseling met diepgang maar óók met een speelse twist. Hierna konden we aan de slag met de inzichten en dat hebben we ook daadwerkelijk gedaan. De TeamTalentendag heeft ons geholpen om helder te krijgen op welke manier we onze doelen kunnen behalen, wat daar persoonlijk voor nodig is maar ook hoe we in ons bedrijf aandacht kunnen geven aan processen die daarbij helpen.

TeamTalentendag  Onix NL

Groningen

Bureau Cato heeft ons op deze dag laten ervaren wat onze talenten zijn en welke talenten we bij elkaar zien. We zijn ons bewust geworden van ontwikkelpunten en hoe we elkaar daarbij kunnen helpen. Het was een dag vol afwisseling met diepgang maar óók met een speelse twist. Hierna konden we aan de slag met de inzichten en dat hebben we ook daadwerkelijk gedaan. De TeamTalentendag heeft ons geholpen om helder te krijgen op welke manier we onze doelen kunnen behalen, wat daar persoonlijk voor nodig is maar ook hoe we in ons bedrijf aandacht kunnen geven aan processen die daarbij helpen.

Taco Schaafsma

Eigenaar Beschermingsbewind.nl

Cato is een prettige, wijze en ervaren vrouw die je helpt om je talenten optimaal te ontwikkelen en om contact te kunnen maken met je innerlijke wijsheid.

Sandra de Jong

Storybranding voor ondernemers met idealen

 

BUREAU CATO WERKT SAMEN MET:

logo DUO.png
logo Nijestee.png
logo UWV.png
logo Onix NL.jpg
Logo-gemeente-Groningen.png
logo Certe.jpg
logo WIJ Groningen.png
logo Onderwijsgroep Noord.jpg
logo Afeer.png
logo De Amersfoortse.png
Gemeente-Coevorden-logo.jpg