top of page

ORGANISATIES IN TRANSITIE

Mensen kunnen alleen duurzaam veranderen indien zij bij hun diepere inzichten komen. Niet de ratio maar de intuïtie biedt toegang tot onze wijsheid. Op de Alpha-laag van het brein zijn de hersengolven rustiger en dieper. We krijgen toegang tot een breder spectrum.

 

Cato Pater biedt organisaties met haar Levensbord© Event een bewustmakende ervaring aan. Het is een afwisselende totaalbeleving waarin kennis van het brein en ontmoeting met het Levensbord© centraal staan. En dat alles met een speelse twist. 

 
Bureau Cato werkt samen met specialisten die vanuit hun expertise aanvullend zijn. Hierdoor ontstaan er inspirerende programma’s die mensen een andere kijk bieden op hun vermeende werkelijkheid. Daardoor brengen zij elkaar in ontwikkeling. 

Bureau Cato_8A3A7364.jpg

ALS JE HET VOOR JE KUNT ZIEN, DAN KAN JE HET GELOVEN 

 Joyce Bosman - Projectleider bij Stichting WIJ over 
hoe het Levensbord© haar heeft geholpen bij een uitdagende opdracht.

'Ik ben mij ervan bewust geworden dat ik veel meer kracht in mij heb als dat ik dacht. Hierdoor heb ik het vertrouwen gekregen dat ik de opdracht aankan'.

 

Heb jij een uitdagende oprdracht en wil jij leren uitstralen wat je in je hebt? 

Hoe zorg je dat mensen vanuit zichzelf
willen meebewegen?

In deze transformatieve tijd moeten medewerkers veerkrachtig kunnen meebewegen. 
Er wordt een appél gedaan op hun natuurlijke neiging om gevaar te vermijden. Let wel: de primitievere delen van ons brein houden niet van transformatie.

Wanneer er in de onderste delen van ons brein herinneringen zijn opgeslagen die te pijnlijk zijn om toe te staan dan zullen deze bij bepaalde situaties ons weerhouden om effectief te kunnen reageren.  

Drastische veranderingen zorgen er maar al te vaak voor dat medewerkers geraakt worden. Het is belangrijk dat we emotionele intelligentie ontwikkelen zodat we de rechhterkant van ons brein, daar waar onze creativiteit en intuitie huist, óók mee lanten doen. 

Organisaties in transitie hebben koplopers nodig die weten wat hun waarden zijn, die ongemak kunnen verduren, die open durven zijn over hun kwetsbaarheid en die zich niet voorstaan op hun lef. 

Deze veranderaars laten de ander door de spiegel van grootsheid naar zichzelf kijken en nodigen uit om uitdagingen aan te gaan. 

 

Bureau Cato_8A3A7309.jpg

ERVARINGEN VAN KOPLOPERS BINNEN
ORGANISATIES IN TRANSITIE

Bureau Cato_8A3A6789.jpg

Cato haar methodiek bracht zowel voor de teamleden persoonlijk als in samenwerking inzicht in hun grootste kracht en hoe die effectief te benutten.
Zij werden zich bewust van hun missie en hoe zij daardoor een eigen plek hebben in het team. Maar ook wat hen hierin verbindt.    

 

 

Door dit traject heeft het ondersteuningsteam de vele veranderingen in de organisatie kunnen dragen en konden zij voor hun medewerkers een baken zijn.

Ze zijn een team geworden dat weet waar het voor staat, waar zij voor kiezen en dat de uitdaging durft aan te gaan om ook het ongemak te verduren wat inherent is aan een organisatie in transitie. Zij hebben geleerd om het gesprek daarover aan te gaan. 

 

Hierdoor is er een zelf-organiserend team ontstaan wat een mooie basis heeft om op te kunnen doorbouwen.    

Jolanda Ingeneeger

Manager (regio West) bij

Stichting WIJ Groningen

 Bureau Cato heeft ons op deze dag laten ervaren wat onze talenten zijn en welke talenten we bij elkaar zien. We zijn ons bewust geworden van ontwikkelpunten en hoe we elkaar daarbij kunnen helpen. Het was een dag vol afwisseling met diepgang maar óók met een speelse twist. Hierna konden we aan de slag met de inzichten en dat hebben we ook daadwerkelijk gedaan.

De TeamTalentendag heeft ons geholpen om helder te krijgen op welke manier we onze doelen kunnen behalen, wat daar persoonlijk voor nodig is maar ook hoe we in ons bedrijf aandacht kunnen geven aan processen die daarbij helpen.

Taco Schaafsma

Eigenaar Beschermingsbewind.nl

TALENT-EVENT

Een Talent-event is een beleving waarbij de talenten van mensen in het licht worden
gezet.


Het is een interactieve ervaring waarbij mensen worden uitgenodigd om hun verhalen te delen.


Zo leren zij elkaar op een andere manier kennen. Dit versterkt het samen-gevoel.
Een Talent-event kan een aftrap zijn om de nieuwe koers zichtbaar te maken of om
bereikte resultaten te vieren.

Talent-events
bottom of page