top of page
  • Cato Pater

The story of your life: verander je levenspad!


Op 21 en 22 November doet bureau cato mee aan het Groninger inspiratiefestival Lets Gro, www.letsgro.nl

Op 21 November is er van 18.00-20.00 een workshop voor werkzoekenden 'Lets Dress-Lets Grow'. De gemeente Groningen investeert in de looks van sollicitanten middels kledingadvies, kappersadvies en advies in persoonlijke presentatie. Samen met Studio Uniek, Kinki kappers en het kersverse kledingproject 'Lets Dress' bieden wij een leuke workshop aan waarvan je gaat stralen! Locatie: Gouverneurszaal, Centrale Bibliotheek, Oude Boteringestraat 18, Groningen. Vol is vol!

Samen met filmmaker Margriet Westerhof www.behance.net/margrietwesterhof geeft bureau cato op zaterdag 22 November van 12.30-16.00 een workshop: 'The Story of your Life'. Je herschrijft je levensverhaal en fantaseert over de wending die je dit had willen geven. Je tekent op een storyboard zodat jouw levensverhaal als een film in beeld komt. Hierdoor ga je andere kansen en mogelijkheden zien. Je kijkt met andere ogen naar jezelf zodat je weer open staat voor hetgeen waar je naar verlangt. Geef per email uw belangstelling door. Locatie: Els Ammanzaal, Centrale Bibliotheek, Oude Boteringestraat 18, Groningen. Vol is vol!


8 weergaven
Ik wil direct een berichtje als Bureau Cato weer een inspirerend blog deelt!

Je aanmelding is verwerkt! Het eerste bericht komt binnenkort in je mail.

bottom of page