top of page
  • Cato Pater

Interview in 'ONDERNEEM'


Ik ben trots op het feit dat ik mag samenwerken met ‘Ik onderneem het’ zodat wij onze krachten kunnen bundelen voor de Groninger ondernemers. Het project ‘Stadsoogst’ is gericht op ondernemers die te weinig omzet draaien en daardoor in moeilijkheden dreigen te komen. Bij ondernemers die twijfelen aan hun talenten en zich hierdoor niet krachtig presenteren is naast bedrijfskundige ondersteuning ook begeleiding in persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Dit geeft focus en nieuwe energie; dat straal je uit!


https://issuu.com/ikonderneemhet.nlbv/docs/magazine-onderneem-stadoogst


10 weergaven
Ik wil direct een berichtje als Bureau Cato weer een inspirerend blog deelt!

Je aanmelding is verwerkt! Het eerste bericht komt binnenkort in je mail.

bottom of page