top of page
  • Cato Pater

Je missie als leidraad in je handelen


De missie van Henk Baalmans, specialist huisvesting Gemeente Groningen:

‘Mensen ondersteunen in hun rol waardoor zij zelfverzekerd in het leven staan’.

Als kind was Henk te vinden in het bos waar hij ondergrondse hutten bouwde met zijn vrienden. Henk is handig en ziet direct waarom iets niet functioneert; hij vindt het erg leuk wanneer hij mensen kan motiveren om zelf oplossingen te bedenken voor problemen die ze in het dagelijks leven tegen komen.

Als jongere had Henk zijn eerste weekend baan op de markt in Winschoten, hij verkocht daar noten, zuidvruchten, snoep en chocolade. Zijn werkgever was een kleine zelfstandige met hart voor zijn zaak en zijn klanten, dit verwachtte hij uiteraard ook van zijn personeel.

Henk werkt graag met mensen; zijn handigheid zorgt er vaak voor dat problemen snel zijn opgelost. Klantgericht zijn is een vanzelfsprekendheid voor Henk. Graag deelt Henk zijn kennis en kunde met de mensen die moeite hebben met de praktische kant van het leven.


Achtergrond ‘Gids naar Eigen Wijsheid’, talent en intuitie ontwikkelen:

Je missie is een leidraad voor je handelen; de talenten die je hebt meegekregen vormen het perfecte team om je missie te kunnen waarmaken. Daarom formuleren we de levensmissie aan de hand van de archetypische talenten die je hebt gekozen. Jouw missie is de beste bijdrage aan de wereld maar tegelijkertijd houdt het ook in dat je een uitdaging aan moet gaan. Vaak laten we iets liggen waar we tegenaan hikken. Binnen de methodiek ‘Gids naar Eigen Wijsheid’ leer je om jouw werkelijke vermogens te gaan zien én ze aan te gaan.


32 weergaven
Ik wil direct een berichtje als Bureau Cato weer een inspirerend blog deelt!

Je aanmelding is verwerkt! Het eerste bericht komt binnenkort in je mail.

bottom of page