top of page
  • Cato Pater

Talententraining gemeente GroningenAfgelopen 5 jaar mocht ik vanuit het armoedebeleid van de gemeente Groningen een inspirerend project leiden. 'Inspiratie Groningen' begon met 6 deelnemers en eindigde met een totaal van 434 personen. Al deze mensen kwamen uit zichzelf, schreven hun eigen evaluaties en volgden diverse workshops of trainingen om hun talenten te ontwikkelen. Uitstroom was geen doel maar wel een mooie 'bijvangst'. In een evaluatie-monitor hebben 50 personen het project beoordeeld. Het resultaat is dat ik, nu via het participatiebeleid, weer Talententrainingen mag aanbieden. Daar ben ik bijzonder blij mee! Mijn ervaring als loopbaanprofessional, hartcoherentiecoach en Talentencoach komt hier bij elkaar.


TalentenTypes als helpers op je pad:

Door te kiezen welke TalentenTypes* bij je passen en hun verhaal te gaan vertellen ga je herkennen wanneer jij deze figuren hebt ingezet. Beelden en verhalen stimuleren het onbewuste; je herinnert je weer wat je ooit leuk vond en dus ook wie je werkelijk bent. Ook leer je middels ademoefeningen hartcoherentie te ontwikkelen. Hierdoor word je rustig en daardoor kan je beter nadenken.Dan kan je een plan gaan maken, gebaseerd op jouw talenten, gevoed door jouw verlangens en gesteund door jouw vrienden: de Talententypes zijn je helpers. Nb: *De TalentenTypes zijn onderdeel van de door mij ontwikkelde methodiek 'Gids naar Eigen Wijsheid'.

Informatie:

Op 6 en 19 April is er, van 13.30-15.30, een inspiratiesessie. Op 10 Mei (13.30-16.30) start de Talententraining (10 bijeenkomsten). Doelgroep: uitkeringsgerechtigden van de gemeente Groningen. Mail: info@bureaucato.nl of bel: 06-48691728, Zie: www.bureaucato.nl /coaching en training en volg Facebook @bureaucato


128 weergaven
Ik wil direct een berichtje als Bureau Cato weer een inspirerend blog deelt!

Je aanmelding is verwerkt! Het eerste bericht komt binnenkort in je mail.

bottom of page