top of page
  • Cato Pater

In verband met droom afwezig



‘Wil ik zo’n saai bericht op die afwezigheidsassistent zetten?’,dacht ik vorige week toen ik op kantoor alles gereed ging maken voor mijn reis naar Myanmar.

‘Geachte heer/mevrouw, van ….tot …ben ik afwezig. Hierna neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op’.

Nee, dat past helemaal niet bij mij! Ik begeleid dagelijks mensen om hun verlangens te verhelderen en zelf ga ik nu een enorme droom verwezenlijken. Voor wie dat nog niet weet: ik ga een fietstocht van zo’n 1000 km maken in Myanmar. 15 jaar geleden heb ik gewerkt in een vluchtelingenziekenhuis en nu ga ik het land verkennen waar ik zoveel over heb gehoord. Ik zal een aantal projecten bezoeken die te maken hebben met talentontwikkeling. Destijds was het land nog niet veilig om heen te gaan, nu spelen er zeker nog allerlei issues (zacht gezegd) maar dat er een Nederlandse Ambassade zit dat geeft mij vertrouwen. Ook heb ik veel mensen ontmoet die er hebben gereisd. Maar geen van deze mensen heeft erdoor heen gefietst!. Fietsen betekent voor mij dichtbij de mensen zijn, mijn eigen tempo bepalen, lekker bewegen, het land in mij opnemen en fotograferen!

Dus de wereld mag dat wel weten toch?

Hoe klinkt het wanneer u mij een bericht stuurt en u ontvangt, vergezeld met avontuurlijke foto, de volgende tekst retour: ‘In verband met het waarmaken van een droom ben ik van 14 dec 2018 tot 21 januari 2019 afwezig. Ik maak een fietsreis door Myanmar en zal daar een aantal projecten bezoeken die mij boeien. Indien u op de hoogte wilt zijn van mijn avonturen volg mij dan op Facebook@Cato Pater. Uiteraard neem ik bij terugkomst contact met u op’.


67 weergaven
Ik wil direct een berichtje als Bureau Cato weer een inspirerend blog deelt!

Je aanmelding is verwerkt! Het eerste bericht komt binnenkort in je mail.

bottom of page