top of page
  • Cato Pater

AUGUSTUS: MAAND VAN DE DROOM

Er zijn 2 manieren om je droom te vervullen. Als coach is het belangrijk dat jij dit weet. Want als je dit door hebt dan kan je mensen begeleiden om de short-cut te nemen. Graag deel ik dit inzicht met je zodat je nóg meer mensen kunt helpen om een droomleven te leiden. En dan bedoel ik geen leven waar geen sores is maar een leven waarbij je mensen leert om hun gewenste toekomst als springplank te gebruiken en niet hun armzalige verleden. Zij zullen terug veren naar hun droomgedachten en niet naar hun doemscenario's.


Het is belangrijk dat we in deze uitdagende tijd mensen dit bewustzijn bijbrengen.


En je weet dat tevreden klanten je bedanken maar enthousiaste klanten worden jouw ambassadeurs.


MANIER ÉÉN:

WILSKRACHT


We zijn geneigd om naar onze beperkingen te kijken door hard te gaan werken zodat we ons zelf kunnen overstijgen. Blijkbaar zijn we niet genoeg.

‘Wie geboren is voor een kwartje…’

En dan is dromen vechten tegen de bierkaai. Het brein verbruikt erg veel eiwitten (hoogwaardige energie) en heeft daar een sterke inspiratiebron voor nodig. Wilskracht is een duwkracht waarmee je je afzet tegen dat wat je niet wilt. En dat kan je even helpen maar wanneer wilskracht je enige inspiratiebron is en je echt een omslag in je leven wilt maken dan zal je het verliezen. Je hebt een verheven emotie (lees: inspiratie) nodig die je optilt en vleugels geeft voor als het moeilijk wordt. Kijk naar alle diëten, ik ben koningin in afvallen en daar ben ik mee gestopt toen ik in gesprek kwam met mijn hogere doel. 'Waardoor wil je werkelijk worden gevoed?', vroeg deze zich af. En ik kwam tot de ontdekking dat mijn flierefluiterige relatie niet toekomstproof was. Het was geen oprechte verbinding. Toen koos ik voor mijn bedrijf en kreeg ik vleugels.

De meeste diëten mislukken binnen 1 maand, goede voornemens stranden in de derde week van januari en vakantiedromen waaien al voor de eerste oktoberwind weer weg .


Doodzonde!

Daarom is het zo belangrijk om te weten wat ons aanstuurt.


MANIER TWEE


INSPIRATIE


Wanneer ik schrijf dan glijden de woorden vanzelf uit mijn pen en ontmoet ik de wet van de moeiteloosheid. Ik doe wat ik moet doen, alsof het leven bevestigt waarom ik ben gekomen. Inspiratie is een katalysator van je dromen.


Wanneer heb jij dat magische gevoel?

Inspiratie is een scheppende kracht die magnetisch werkt en de toekomst naar zich toe trekt. Inspiratie komt vanuit het hart en is gebaseerd op diepst gewenste verlangens. Daarom spreek ik in het Levensbord©️droomplan voor mijn klanten ook over: GEVOELSDOELEN. ‘Stem je eerst af op het gevoel dat je wilt ervaren en zorg dat je deze gevoelens als maatstaf gebruikt voor de uitdagingen die je aangaat’, schrijf ik in het droomplan.

En daarom zeg ik tegen de Levensbord©️ Facilitators die ik opleidt: ‘Spreek tot de verbeelding, dan laat je dromen ontwaken’.

En ik weet dat dit een uitdaging is van het hoogste soort. Maar ik heb bij honderden mensen ervaren dat het zo werkt. Een echte duurzame omslag maken is een kwestie van het aanboren van het juiste kanaal. Het inspiratiekanaal. Daarom bied ik in de opleiding tot Levensbord©️ Facilitator ook op een gemakkelijk te begrijpen wijze al mijn inzichten en ervaringen aan vanuit de neuro-wetenschap, cardio-energetica, positieve psychologie en oude wijsheid.


Ben jij er klaar voor om op een moeiteloze manier mensen te helpen om een omslag te maken?

Geef je dan op voor mijn droombrief (zet 'droombrief' in de onderwerpregel💫) en je zult inspiratie ontvangen. Want...AUGUSTUS IS DE MAAND VAN DE DROOM!


Met een inspirerende groet,


Cato


41 weergaven
Ik wil direct een berichtje als Bureau Cato weer een inspirerend blog deelt!

Je aanmelding is verwerkt! Het eerste bericht komt binnenkort in je mail.

bottom of page