top of page
  • Cato Pater

De maatregelen verruimen - win op 28 April een talententas (oftewel terrastas)

Mijn onbedaarlijke drift om continue de wereld op te leuken is ontaard in de geboorte van een talententas.

Nee, dat idee zou niet in mijn beelddenkende brein zijn ontstaan wanneer de zeildoek-boer het juiste had geleverd. Namelijk: doeken om mijn talentencirkel op te drukken. Geen zeil. Dat vaart mij te ver.


Dus


Wanneer mijn ontwerper luid toeterend in een vrachtwagen voor komt rijden om haar zoveelste schat (door haar gestyled) bij mij af te leveren zeg ik: ‘Ik heb geen talentententen besteld. Dat komt nog wanneer ik een talentenstad ga bouwen. En Groningen is al Talentcity. Dus'.


Dat zij niet in haar Panda komt aanrammelen die zij net uit de jungle heeft gered ontgaat mij. Zij is niet zo’n coureur maar daarvoor huur ik haar ook niet in. Anja Bol*maakt fantastische creaties en heeft samen met mij aan de wieg gestaan van het levensbord®. De magische procesversneller waar alles mee begon. *Dat Panda-verhaal heb ik dr bij verzonnen hoor.


Maar goed.


Olifantendozen vol zeildoek bestormen mijn magazijntje. Mijn fiets komt in ademnood, kijkt mij smekend aan en de rest van mijn talentenverzameling slikt.


Als tiende kind uit een gezin van 11 hou ik niet van verdrukking.


Dus hoe heb ik dit kunnen bedenken?


Het gebeurde onderweg, toen ik Gijs, ons konijn had bevrijd uit de bijbelbelt en met hem naar het ruimdenkende Groningen reed toen er opeens een visioen aan mij verscheen.

Wat nou als ik van die zeildoeken waar Piet Hein een hele vloot van had kunnen bouwen talententassen zou maken?


Zo geschiede. De dames van mooie boel 050, bestaand uit goedlachse vakvrouwen met het hart op de juiste plaats, toverden een aantal prototypen uit hun mouw en zie daar:

De talententas is geboren. Mijn magazijntje is de trotse eigenaar van unieke creaties die netjes opgestapeld ruimte bieden aan alle andere bewoners op die vierkante meter welke een bijdrage hebben in het inspireren van deze planeet. Zelfs voor mijn fiets die luidkeels schreeuwt dat deze als mijn personal assistent ook recht heeft op een plek op deze aardkloot komt tot z’n recht.


Nu nog even wachten op de lancering van mijn

B..... C... A......


Wil jij kans maken op deze talenten-shopper? Op 28 April geef ik er 3 weg🤗. (Dat mag van Hugo, na rijp beraad met het OMT want de terrassen gaan ook weer open).

Maak kans en doe dit:


1. Vul (hierboven) de stipjes in (ra ra wat ga ik nog lanceren?) en stuur dat in een geheime mail naar info@bureaucato.nl

2. Schrijf je in voor mijn Blog(Let wel: Hoogstpersoonlijke uitreiking bij mij op kantoor in het ruimdenkende Groningen).


Met vrolijke talentengroet,

Cato78 weergaven
Ik wil direct een berichtje als Bureau Cato weer een inspirerend blog deelt!

Je aanmelding is verwerkt! Het eerste bericht komt binnenkort in je mail.

bottom of page