TALENT AAN ZET 

Wat investeer jij in de samenwerking met je team?
En wat heb je zelf nodig?


Aandacht is het nieuwe goud in samenwerkingsland. Om een goede verbinding te blijven houden is het uitspreken van waardering de olie die de machine doet draaien. En ook de andere kant: het uitspreken van onvrede en teleurstelling zorgt ervoor dat het lijntje niet breekt. Teams waar kritische vragen mogen worden gesteld bieden veiligheid en veerkracht. Zij kunnen een stootje hebben.

‘Talent aan zet’ brengt teams in beweging. En dat doen we op een speelse, veelzijdige en impactvolle manier.    

Bureau Cato_8A3A7449.jpg

TALENTENTRAINING VOOR TEAMS: SAMEN SPELEN IS LEUKER

‘Talent aan zet’ bestaat uit individuele sessies én teamtrainingen. Doordat ieder teamlid het levensbord speelt ontstaat er bewustwording, zoals:

  • Wat is mijn onderscheidend vermogen in het team? Welke talenten zijn mijn grootste kracht?

  • Welke uitdaging wil ik aangaan?

  • Wat heb ik nodig van het team?

  • Wat is mijn levensmissie en wat betekent dat voor mijn werk?
     

Bureau Cato_8A3A6789.jpg
transitiecanvas.JPG

Op teamniveau wordt er middels de transitiecanvas gewerkt. Middels dit evaluatie-instrument worden persoonlijke doelstellingen en principes van samenwerking vastgesteld. Het delen van de levensmissie is een verbindende ervaring waaruit de unieke plek van de teamleden diepgang vindt. 

Ook het werken in wisselende duo’s tussendoor bevordert het reflectievermogen binnen het team. Het uitspreken van waardering maar ook kritisch durven zijn op resultaat maakt dat er een hecht team ontstaat waar men zich thuis voelt.     
 

Team Onix NL over hun ervaring bij Bureau Cato:

"We hebben helder gekregen op welke manier we onze doelen kunnen behalen."

TALENTENTOCHT®

De teamtrainingen zijn dynamisch samengestelde leerervaringen met activiteiten die teamleden uitdagen om de verbinding aan te gaan. De unieke trainingsmiddelen kunnen binnen én buiten worden ingezet. Ook een wandeling middels de Talententocht© (een app) is een prachtig onderdeel om elkaar buiten in de natuur nader te leren kennen.    

GNEW symbolen.jpg